Nederlandse Ambassade in Bogotá, Colombia

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 NFP Tailor-Made Training programme 2017

The Netherlands Fellowship Programmes (NFP) promote capacity building by providing training and education for professionals. The NFP is initiated and fully funded by the Dutch Ministry of Foreign Affairs under the budget for development cooperation. EP-Nuffic is responsible for the management of the NFP.

2 Nederland tekent overeenkomst met Colombia voor de versterking van landadministratie

Afgelopen 21 december vond de ontmoeting plaats tussen Miguel Samper, directeur van het Colombiaanse Nationale Landadministratie Agentschap en Ambassadeur Jeroen Roodenburg voor de ondertekening van een overeenkomst over de formalisering van land in Colombia.

3 Stagiair(e) bij de Nederlandse ambassade te Bogotá – Economische Afdeling

De Nederlandse ambassade te Bogotá biedt de mogelijkheid om stage te lopen op de Economische Afdeling. Het betreft een meeloopstage vanaf 27 februari 2017 voor een periode van zes maanden. Eventueel is er ruimte voor het uitvoeren van een eigen onderzoek.

4 Colombia en Nederland ondertekenen overeenkomst op gebied van onconventionele hernieuwbare energiebronnen

Het Koninkrijk der Nederlanden, het Colombiaanse Ministerie van Milieu, Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ontwikkeling, en de Unidad de Planeación Minero Energética (UPME) hebben een overeenkomst getekend om samen te werken op het gebied van onconventionele hernieuwbare energiebronnen.

5 Vertoning en panel documentaire "Transit Havana"

In het kader van de Dag van de Rechten van de Mens organiseerde de ambassade op donderdag 15 december 2016 een evenement in de residentie. Bij het evenement waren vertegenwoordigers van NGOs, transgenders en leden van de Nederlandse gemeenschap in Colombia aanwezig.

6 Diplohack Medellín 2016

• Van 17 tot 19 november organiseerde de Nederlandse ambassade in Medellín de eerste Diplohack in Latijns-Amerika. • Zes teams van studenten en specialisten ontwikkelden samen voorstellen om de toegang tot informatie van lokale gemeenschappen te verbeteren. • Het winnende voorstel wordt met behulp van de FLIP geïmplementeerd en wordt gepresenteerd in Cartagena in 2017.

7 Stagiair(e) bij de Nederlandse ambassade te Bogotá – Economische Afdeling

De Nederlandse Ambassade te Bogotá, Colombia is op zoek naar een stagiair(e) op de Economische Afdeling van 16 januari 2017 tot 14 juli 2017.

8 Stagiair(e) bij de Nederlandse ambassade te Bogotá – Politieke Afdeling

De Nederlandse Ambassade te Bogotá, Colombia is op zoek naar een stagiair(e) op de Politieke Afdeling van 16 januari 2017 tot 14 juli 2017.

9 Colombia faciliteert volgend jaar het Wereld Passiebloemen Congres

Het zal de eerste keer zijn dat dit internationale evenement in Latijns Amerika zal worden gehouden. Het Wereld Passiebloemen Congres wordt beschouwd als een uitzonderlijke vakbeurs voor experts om de laatste stand van zaken te bespreken over, onder meer, de productieketen van passiebloemen.

10 Investeringskansen voor publiek-private partnerschappen in Cundinamarca

Op donderdag 29 september jl. vond het evenement ‘Rueda de oportunidades APPs’ plaats in het hotel Dorado Capital in Bogotá. Onder leiding van het Gouverneurschap van Cundinamarca werd een overzicht gepresenteerd van de grootste toekomstige publiek-private partnerschappen in de regio, grotendeels infrastructurele projecten waarin private investeerders worden gezocht.