Nederlandse Ambassade in Bogotá, Colombia

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Diplohack Medellín 2016

• Van 17 tot 19 november organiseerde de Nederlandse ambassade in Medellín de eerste Diplohack in Latijns-Amerika. • Zes teams van studenten en specialisten ontwikkelden samen voorstellen om de toegang tot informatie van lokale gemeenschappen te verbeteren. • Het winnende voorstel wordt met behulp van de FLIP geïmplementeerd en wordt gepresenteerd in Cartagena in 2017.

2 Stagiair(e) bij de Nederlandse ambassade te Bogotá – Economische Afdeling

De Nederlandse Ambassade te Bogotá, Colombia is op zoek naar een stagiair(e) op de Economische Afdeling van 16 januari 2017 tot 14 juli 2017.

3 Stagiair(e) bij de Nederlandse ambassade te Bogotá – Politieke Afdeling

De Nederlandse Ambassade te Bogotá, Colombia is op zoek naar een stagiair(e) op de Politieke Afdeling van 16 januari 2017 tot 14 juli 2017.

4 Colombia faciliteert volgend jaar het Wereld Passiebloemen Congres

Het zal de eerste keer zijn dat dit internationale evenement in Latijns Amerika zal worden gehouden. Het Wereld Passiebloemen Congres wordt beschouwd als een uitzonderlijke vakbeurs voor experts om de laatste stand van zaken te bespreken over, onder meer, de productieketen van passiebloemen.

5 Investeringskansen voor publiek-private partnerschappen in Cundinamarca

Op donderdag 29 september jl. vond het evenement ‘Rueda de oportunidades APPs’ plaats in het hotel Dorado Capital in Bogotá. Onder leiding van het Gouverneurschap van Cundinamarca werd een overzicht gepresenteerd van de grootste toekomstige publiek-private partnerschappen in de regio, grotendeels infrastructurele projecten waarin private investeerders worden gezocht.

6 Reactie van Minister Koenders op de aankondiging van de Nobelprijs voor de Vrede

‘Nederland deelt de waardering van het Noorse Nobelcomité voor de inspanningen die de Colombiaanse president Juan Manuel Santos heeft geleverd voor het bereiken van een akkoord met de FARC. De onderhandelingen die hij met de FARC heeft gevoerd, getuigen van een enorme inzet, durf, geduld en bovenal vertrouwen in een oplossing.

7 Eerste Internationale Forum over Publiek-Private Samenwerking in de Gezondheidszorg in Bogotá

Het Districtensecretariaat van Volksgezondheid in Bogotá, met steun van het Nationale Ontwikkelingsfonds, het Bogotá Health Cluster en onder leiding van De Kamer van Koophandel te Bogotá en Invest in Bogota lanceren het ‘Eerste Internationale Forum over Publiek-Private Samenwerking in de Gezondheidszorg in Bogotá’ van 28 tot 30 november aanstaande.

8 Viering driejarig bestaan Holland House

Met meer dan 60 Nederlandse ondernemers in Colombia werd afgelopen dinsdag 27 september het driejarig bestaan van de Holland House, de Nederlands-Colombiaanse bilaterale kamer van koophandel, gevierd.

9 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

10 TEDxAruba – 23 september

Op vrijdag 23 september, van 08:00 tot 14:00 uur, organiseert de Nederlandse Ambassade in Colombia, in samenwerking met het Arubaanse Bureau voor Toerisme en de Universidad EAN, een viewing event in het kader van TEDxAruba 2016.